Hanapee
Anses vuxen i väntan på utredning. Förutom bloggen har jag två poddar och gör tv på mitt egna lilla produktionsbolag. Här inne kommer ni få följa mina första stapplande steg som mamma, halvhjärtade svar på läsarproblem och en massa tjat om kläder och stil. VÄLKOMNA!
Annons

Helg hos Päschon!

Hej på er galna tokSTOLLAR

Så blev det helg igen! Tycker veckorna går obehagligt fort nu, plötsligt är det fredag igen och man bah ”jaha vi borde kanske göra nåt speciellt” dvs inte bara slänga i sig nån vidrig mat iklädd mjukiskläder. Eller Anton har ju aldrig mjukiskläder. Alltid jeans.

Annons

Burr. Kan ni tänka er att chilla runt hemma i jeans?! Lägga sig i soffan I JEANS? Det är faktiskt sinnessjukt.

Annons

…men jag hade faktiskt också på mig finkläder igår eftersom jag var på en härlig lunch med *girlsen* och drack mimosas. Var helt förstörd på den här bilden igår kväll då vi skulle på ICA och handla grejer till en köttfärsås. Amningen har nämligen krånglat lite i veckan och han har emellanåt varit hysterisk vid bröstet och jag har givetvis tagit det personligt :-))) Nej men är jobbigt och nojigt. Jag tror det har att göra med att han är i ett ”språng” men också att vi ger flaska en gång per dygn och napp rätt ofta. Så nu i helgen testar jag om han kan vänja sig av med det lite så det inte blir tuttförvirring. Hittills har det gått bra då han ammat två långpass.

Och så har jag målat naglarna!

Annons

Och hängt tvätt! Vad få sånna där små handdukar man använder :-)))

Hoppas ni har en KANONHELG!

8 kommentarer till “Helg hos Päschon!”

 1. Hanna skriver: oktober 3, 2020

  Nej men blir så skärrad över hur likt man kan ha det (första barnet här med). Så ta inte Nisses vägran personligt!!! Min dotter blev helt jävla hysterisk vid 6-7 veckors ålder vid bröstet, gav också flaska en gång per dygn och napp. Och en dag ba ”nej men ÄR du dum i huvudet mamma? Tror du jag vill ha nått jävla bröst?!”. Kände mig som en blottare varje gång jag ens tog fram bröstet då hon bara skrek. Jag fick ge upp amningen helt då. Fick en HELT förändrad bebis efter det. Så otroligt lugn och harmonisk då jag tror att hon aldrig blev mätt tidigare. I VÅRT FALL (!!!!) var de det bästa för OSS. Hoppas det löser sig för er på ert bästa sätt! KRAM


 2. Julia skriver: oktober 4, 2020

  Älskar att få små inblickar i ditt liv, som att få kika på hur er tvätt ser ut. Så mysigt på något sätt! Hoppas att amningen rättar till sig. Min femmånaders bebis fick tänder tidigt och har börjat att ta ett litet bett i slutet av varje amning?? Fruktansvärt ont gör det.

  Måste också instämma i ORIMLIGHETEN i att alltid ha jeans hemma, det har min man också. Han har aldrig ägt något som ens liknar något mjukt och skönt. Lider ju med honom samtidigt som jag i smyg njuter eftersom mjukisbyxor är bland det fulaste som finns? :))


 3. Tove skriver: oktober 4, 2020

  Åhhh det där är min mest tillfredsställande tvättsyn, den med små handdukar. Så gulligt, och så skönt när de är rena och samlade och inte spridda över halva lägenheten.


 4. Anna skriver: oktober 4, 2020

  Kan vi prata om din outfit? Stilguru!


 5. Amanda skriver: oktober 4, 2020

  Min dotter började sådär här hon va 9-10 veckor, alltså det var såååå jobbigt 🙁 Känner verkligen med dig.
  Tänker att det kan va bra att tänka på apropå tips som med allt annat att tänk på att du känner ditt barn bäst!! Tyckte själv detta var så jääävla svårt att acceptera och typ bottna i men det är verkligen så och all annan info man kan få utöver magkänslan är bara plus.

  I vårt fall tror jag fan det berodde på personlighet hos min dotter haha. Hon är fortfande sjuukt bestämd och vill ha allt på sitt sätt. Vilket var svårt att ge henne med amningen pga jamen det dröjer ju lite innan mjölken kommer i kombo med sjukt stark utdrivningsreflex. Hon hade föredragit att bli serverad på annat sätt. Men med typ att stå upp och gunga samt sjunga vissa låtar lyckades jag få henne lugn och mottaglig och vi fick det att funka så i sju månader. Men alltså va tvungen att göra så varje gång. Inget jag kan rekommendera. Eller vänta drömmatning gillade hon med. 🙂

  Aja hoppas att du har en mer medgörlig son haha (alt är mer skillad än jag snyft) och att detta, som jag hört att det gör för de flesta, går över efter några veckor!!!


 6. Viktoria skriver: oktober 4, 2020

  Hej Hanna!

  Jag fyller 30 år om ett par veckor och behöver HJÄLP(!!) med en tjusig outfit dagen till ära..

  Problemet är att jag typ är pank så inget för fancy.. och något man kan använda till vardags med så det inte bara hänger i garderoben sedan.

  Kan du snäääälla tipsa! <3<3<3


 7. Anna skriver: oktober 4, 2020

  Rekommenderar varmt att söka på ”paced bottle feeding” på YT om du inte redan sett det. Många bra tips för att få flaskmatning att likna amning för att kunna kombinera på bästa sätt, var jättebra hjälp för oss!


 8. jessica skriver: oktober 5, 2020

  Min kille använder inte heller mjukiskläder och glider runt i jeans hela tiden… får panne. ett återkommande samtal är att jag vill att han ska skaffa mjukiskläder haha då jag tar på mig det SÅ FORT jag kommer hem :))))) uppenbarligen han som har problem.


Dela på:
Annons
Laddar