Hanapee
Anses vuxen i väntan på utredning. Förutom bloggen har jag två poddar och gör tv på mitt egna lilla produktionsbolag. Här inne kommer ni få följa mina första stapplande steg som mamma, halvhjärtade svar på läsarproblem och en massa tjat om kläder och stil. VÄLKOMNA!
Annons

Vecka 8

Hello hey whats your name I need to know

Varmare ute och snön är borta. RÖV. Jag har verkligen inga problem med kallt ute har jag upptäckt? Snarare att jag känner ”gu va fräscht ute nu”. På vintern ska det ju va kallt??? TA PÅ DIG UNDERSTÄLL OCH DUNJACKA BARA? Så som det är nu är ju vidrigt med plusgrader, bortregnad snö och grå himmel. Oj va uppjagad jag blev av lite väder? Måste va för jag bråkade med Martin om detta i podden idag (avsnittet kommer i morrn).

Annons

Annons

I veckan ska jag va en fortsatt powerduo med Nisse hahaha skoja med ”powerduo” … Mm och så ska jag avbryta min mammaledighet med ett roligt programledargig på torsdag då jag ska intervjua Annie Lööf och nya jämställdhetsministern. Ska bli skoj!

Sitter med manus till det nu men har som vanligt 0.01 procent över till det bland städning, tvättning, bada, mata, gå på toa själv, byta blöja (inte på mig själv), ev hinna yoga då han sover, promenad så vi får frisk luft, hinna svara på nåt mejl, sjunga mamma mu, plocka undan leksaker, torka spya, byta om, ringa FaceTime till mormor (nisses alltså, min har dött), dammsuga så han slipper äta damm, testa nya smaker, pyjamas, läggning osv. osv.

I april går Anton på föräldraledighet (vi är gemensamt hemma till augusti, men jag jobbar liiite mer från maj) och det ska bli så skönt att va två vuxna om dagarna. Märker ju hur mysigare och roligare det är så fort jag och Nisse umgås nån timme med andra på dagen men har ju blivit så himla lite sånt under pandemin. Stackars coronanabebisen. Aja i vår blir det mer sånt!!! Så måste det bli.

Annons

Hoppas ni får en fin vecka er tokSTOLLAR

12 kommentarer till “Vecka 8”

 1. Amanda skriver: februari 22, 2021

  Så fin du är! VAD har du gjort med din hy?? Ser så *harmonisk* ut, mvh gravid med blemmor överallt


 2. E skriver: februari 23, 2021

  Fina ni är ❤️! Hur föräldrar-aktit är det inte att kalla sin egen mamma for mormor för att det är barnets mormor? Gjorde mina föräldrar också under min uppväxt hehe


 3. Anna skriver: februari 23, 2021

  Lyxigt att kunna vara hemma så länge tillsammans! Har också en ”coronabebis” (6 mån), träffar ingen och det är så trist. Att det blir mer sånt i vår är nog lite optimistiskt. Om man fortsätter bry sig dvs :)
  / realist


 4. nora skriver: februari 23, 2021

  Håller med ang vädret!!! Kallt ute på vintern är som att dricka krispigt kallt vatten ur ett dl-mått i stål!!!! Medans det ljumna varma vädret ute nu är som när en kran inte kan få det tillräckligt varmt utan det blir lite slemmigt och meh.


  1. olivia skriver: februari 24, 2021

   Så Jääääävla bra liknelse haahahah


 5. IK skriver: februari 23, 2021

  Håller med dig 100% kring vädret haha :( jag gillar våren i maj när allt blommar, nu är det bara smutsigt.. . Kul med intervju, du är så himla bra på det!! 💖


 6. IK skriver: februari 23, 2021

  Håller med dig 100% kring vädret haha :( jag gillar våren i maj när allt blommar, nu är det bara smutsigt.. . Kul med intervju, du är så himla bra på det!! 💖


 7. Tille skriver: februari 23, 2021

  Håller verkligen med om vädret! Blir så provocerad när min partner hellre vill ha detta slask-väder än KRISPIG kyla så man i alla fall enkelt kan klä på sig. Nu klär man ju ändå på sig dunjackan och svettas efter ett kvarter USCH hahaha blir direkt frustrerad av bara tanken


 8. Maya skriver: februari 23, 2021

  Hanna. Snälla TYCK TILL om senaste Husdrömmar??? jag är också 23 och ligger och pillar navel medan dom bygger hur och gör barn?


 9. Bella skriver: februari 23, 2021

  Hej! Har ett önskeinlägg där du skriver om era rutiner nu när Nisse är runt halvåret. Vad äter han? Hur ser sömnen ut under dagen? Vad har ni för läggningsrutiner osv osv. Har själv en 9-månaders och tycker plötsligt det är asintressant att läsa om andras rutiner, haha. Är alltså genuint intresserad.
  Och tack för kul blogg. Känns alltid kul att gå in här


 10. Olivia skriver: februari 24, 2021

  Snääällla master kan inte du skriva ett inlägg om dina tankar om ”Älskar, älskar inte”. Hade varit så roligt att höra haha :))


 11. Anna skriver: februari 24, 2021

  Håller med till hundra om vädret. Nu har mina skidspår smält bort och det gör mig så himla arg när folk säger att det är skönt med plusgrader. Mmm skönt att tvinga ut sig och springa i grus och lera och duggregn istället för att glida fram i spåret i krispig vårvintersol, jätteskönt. Skidåkningen och att det varit riktig vinter var min ljuspunkt på sistone i den här pisspandemin, och nu är man tillbaka inomhus. Jag står inte ut!!


Dela på:
Laddar