Hanapee
Anses vuxen i väntan på utredning. Förutom bloggen har jag två poddar och gör tv på mitt egna lilla produktionsbolag. Här inne kommer ni få följa mina första stapplande steg som mamma, halvhjärtade svar på läsarproblem och en massa tjat om kläder och stil. VÄLKOMNA!
Annons

Tacksam, blessed osv.

Idag var en sån fin dag i mitt liv. Tänk va, att få va här på jorden och ha sånna här dagar när man får vara ute i mysig frisk oktoberdag med människor man älskar.

Vi vaknade hemma hos mamma och pappa.

Annons
Jag och Nisse var vakna redan kl 06 och fick vinka hejdå till pappa som gick ut på älgjakt. Sen hängde Nisse hos mormor i sängen. Det är som att mitt hjärta blir större, eller vänta, det är som jag KÄNNER hur mitt hjärta VÄXER när jag ser Nisse med mamma. Jag blir stolt över honom och så oändligt tacksam för att mamma får gosa med honom även om den fysiska orken tryter förstås. Att han får tid med sin mormor. Usch vill grina nu. Vi går vidare!

Annons

På förmiddagen åkte vi ut till stugan som antons föräldrar har, vi fikade och åt tacos utomhus! Nisse sov järnet. Hann också med en mysig liten promenad. Solen sken! Vi pratade om framtida stugbygge! Allt var som det ska vara. Mmmmm.

Annons

Kanonbild!!! Men det här är en dagbok på internet – ingen lifestyleblogg, ok?????Min systerdotter Agnes måste ha hjälm på sig eftersom Nisse är så yvig i rörelserna…… humor!!!! (Hon åkte rullskridskor).

På kvällen åkte vi tillbaka till mina föräldrar. Umgicks med syskon, syskonbarn och var för första gången sen förra julen hela stora familjen (obs vi hade covidtestat oss och varit i karantän för att kunna åka upp). Vi åt middag, skrattade så jag höll på att kissa på mig, badade badkar med Nisse för första gången, min storasyrra nattade sen honom och så såg vi Så mycket bättre och grät till Lisa Nilssons tolkning av Ana Diaz ”100”. Så himla fint att under en dag få umgås med så många jag älskar och saknat.

Hjärtat är så stort nu.

9 kommentarer till “Tacksam, blessed osv.”

 1. Malin skriver: oktober 24, 2020

  Men åh. Vill du inte flytta hem när du känner så? Obs frågar pga mitt eget dunder-veleri kring om vi ska bo kvar i Sthlm eller flytta hem till Jämtland. Hjärtat känns alltid lite större där. Hur tänker/känner du?!


 2. Hannah skriver: oktober 25, 2020

  Började gråta av det du skrev om Nils mormor. Min älskade svärmor gick oväntat bort på dagen fyra månader innan vår son föddes och det känns så jävla orättvist att de aldrig fick träffas. Utan tvekan en av livets största sorger.


  1. Hanna Persson skriver: oktober 25, 2020

   Tänker på dig. Stor stor megakram.


  2. Molly skriver: oktober 25, 2020

   Du är inte ensam. Mina barn har varken mormor eller farmor i livet och det kommer vara en livslång sorg att bära. Finns ingen rättvisa i det. Brukar tänka att jag ska bli en jävligt engagerad farmor förhoppningsvis en dag❤️


  3. Anna skriver: oktober 26, 2020

   Åh vad sorgligt <3
   Min farmor dog på dagen en månad innan jag föddes. Det är såklart en stor sorg för mig att inte ha träffat henne men min pappa har berättat om henne så det känns som att jag vet vem hon var.
   Och jag önskar såklart för hennes skulle att vi hade fått träffats, men jag försöker tänka att hon åtminstone visste att hon skulle få ett barnbarn och att hennes son skulle bli förälder.

   Hoppas mitt perspektiv på en liknande händelse kan lindra lite <3 men det är jäkligt orättvist när det blir så här, det är det verkligen.


 3. Julia skriver: oktober 25, 2020

  Älskar dagboksbilderna! Må du aldrig bli en lifestyleinfluencerbloggare!!

  För övrigt så fint att få höra om din helg, det låter ljuvligt. Jag vet inget mysigare än att se mina barn ihop med mina föräldrar. Livets bästa grej. Just nu är jag hemma hos mina föräldrar och min mamma lägger min tvååring och min fyraåring på övervåningen. Jag hör hur hon läser böcker för dem och vet att de ligger tätt tillsammans på madrasser på golvet. Tvååringen har nog redan somnat mitt i boken. Samtidigt bär min pappa runt på 6-månaders bebisen och myser och småpratar. Och jag får vila och scrolla runt på internet. Fantastiskt!!


 4. Martine skriver: oktober 26, 2020

  Åh, for en koselig helg! 😀 Høsten er så magisk på dager som disse!


 5. Anna skriver: oktober 26, 2020

  Älskarrrr podden, men går det inte att ordna så att det är lika högt ljud på podden som när det är reklam? Just nu det så lågt ljud på själva podden så man måste ha väldigt hög volym och blir lite döv sedan när reklamen går igång 🙁 jobbigt om man står och typ skär en lök eller annat i köket och inte kan paniksänka ljudet utan måste tvätta händerna först :-O


 6. Linda skriver: oktober 27, 2020

  Så fint och mysigt!
  Hoppas allt blir bra med din mamma <3


Dela på:
Laddar