Hanapee
Anses vuxen i väntan på utredning. Förutom bloggen har jag två poddar och gör tv på mitt egna lilla produktionsbolag. Här inne kommer ni få följa mina första stapplande steg som mamma, halvhjärtade svar på läsarproblem och en massa tjat om kläder och stil. VÄLKOMNA!
Annons

Krispigt

Todelo era crazy motherfuckers

Så kul att få kalla er saker. Ni ska få nya smeknamn hela veckan tänkte jag.

Drömde inatt att jag tog hand om podprofilen Moa Wallins bebis eftersom hon gång på gång tappade honom i backen. ”Ge honom till mig” sa jag som tyckte jag hade god bebisvana och tog bebisen som tyvärr va hal som en ål och även gled ur mina händer :-(( Vaknade upp svettig men insåg då med stor glädje att Nisse sovit fyra timmar i sträck? Det var helt ljuvligt. Min duktiga kille. Ska vi titta lite på honom? Det tycker jag:

Annons

Perfekt pose. Så sjukt hur dom kan ligga? Ibland tänker jag att han håller på att bryta ryggen på sig själv men så sover han så gott i nån märklig position.

Annons

Och så här ser jag ut! Hittade min gamla basker när jag sorterade in grejer i vår nya hallmöbel (mer spännande information om den kommer). Jag ser eventuellt ut att komma från nån slags höstkatalog med dessa bruna färger. Men det fick va så. Är ju ändå höst!!!

Puss alla

 

10 kommentarer till “Krispigt”

 1. Maria skriver: oktober 13, 2020

  Höst är alltid snyggt! 😊 måste fråga en fråga då jag väntar barn i april och börjat kolla runt på bäbisprylar. Sover Nils nåt i sitt bredside crib? Sugen på att köpa men vet inte om det ens kommer användas? 😂


 2. Sofia skriver: oktober 13, 2020

  Den enda i hela världen vars drömmar faktiskt är roliga att höra om!!!


 3. Jessica skriver: oktober 13, 2020

  Berätta mer om din fina jacka<3


 4. Linn skriver: oktober 13, 2020

  Haha åååh. Trodde jag var inne på Flora Wikströms blogg och blev så oerhört förvirrad av att hon inledde ett inlägg med ”motherfuckers”


 5. Ellen skriver: oktober 14, 2020

  höst = snyggt!


 6. Ida skriver: oktober 14, 2020

  Åh var kommer väskan från?


 7. Isabel skriver: oktober 14, 2020

  Har precis flyttat in ingen ny lägenhet och momentet med att inreda hallen känns hopplöst. Väntar spänt på att få se lite hall-inspiration!


 8. Sofia skriver: oktober 14, 2020

  Hej Hanna! Har du kloka, erfarna människa några tips på hur man hanterar sin mamma när man blivit vuxen men hon har svårt att förstå det? Jag är 23 år gammal och har bott hemifrån i 4,5 år men det verkar inte ha gått upp för min mor ännu. Exempelvis kan hon öppet på stan hyscha mig för att jag ”pratar för högt” eller fräsa till för att jag pekar på något snyggt på en balkong därför att det är PINSAMT och MAN PEKAR INTE. Jag tycker det är så respektlöst och känner att det hade varit fullständigt orimligt att bete sig så mot vilken annan vuxen människa som helst. När jag och min kille hade gemensam middag med våra familjer för första gången i somras så föreslog jag efter middagen att vi skulle spela ett spel men då fördömde mamma det förslaget inför allihop och sa att ”haha det där är det väl inte dags för än?!” trots att jag var värd för middagen? Så jäkla pinsamt för mig och ingen vågade ju säga att det vore kul med spel efter det. Hon har också åsikter om hur jag klär mig, har håret, att jag borde vara mer ”sansad”, hon kommenterar hur jag dammsuger, stoppar i diskmaskinen osv.
  Efter dessa händelser har jag försökt prata med henne och förklarat hur jag känner men då är det som att hon tar illa upp och känner sig förödmjukad av att jag har åsikter om hur hon ska respektera mig. Är det så här för alla i den här åldern? Tar det slut någon gång eller ska man leva med det här? Har du master några tips på hur man står ut/gör det mer uthärdligt?
  Och slutligen: tusen tack för bloggen, dina små vardagsreflektioner ger mig nya perspektiv och får mig verkligen att se positivt på framtiden!
  (Tror det här är min första kommentar någonsin? Har läst bloggen sen jag var 13 haha)
  Kram Sofia


 9. Hanna skriver: oktober 14, 2020

  Hej Hanna från en annan Hanna,

  Jag spenderar också hösten som mammaledig och vänder mig till dig för att hitta svaret på vilken höst/vinterjacka jag ska bränna föräldrapenning/barnbidrag på. All in på det praktiska och köra på typ denna dunkappa från the north face https://www.nakedcph.com/en/product/9665/the-north-face-triple-c-parka-nf0a4r3kjk31 eller satsa på en finare kappa från typ ARKET?

  Alla tips mottages tacksamt


 10. Hanna skriver: oktober 15, 2020

  Master! Min ålder har kommit ikapp mig. Jag är inte 20 längre. Jag kan inte springa omkring i sneakers denna årstid. jag behöver HÖSTSKOR. Kängor. Hjälp!! Inte nog med att de ska vara snygga och inte svindyra, de får heller inte göra mig längre än min kille som är 4 cm längre än mig… Jaja, trams säger vissa. MEN JAG VILL INTE VARA DET, OKEJ?


Dela på:
Annons
Laddar