Hanapee
Anses vuxen i väntan på utredning. Förutom bloggen har jag två poddar och gör tv på mitt egna lilla produktionsbolag. Här inne kommer ni få följa mina första stapplande steg som mamma, halvhjärtade svar på läsarproblem och en massa tjat om kläder och stil. VÄLKOMNA!
Annons

9 bilder direkt från luren

1. I torsdags var jag på ett event (det spelades in så knappt några människor där tack gode gud) ihop med Volvo som jag samarbetar med i frågan om framtidens säkra körning. Satt i en panel och diskuterade fortkörning och barn i bil ihop med min kompis Klara Doktorow och Nisse Edwall. Svinkul!

Annons

2. Så pass kul att träffa Klara att jag hängde med på drink efteråt?!? Var borta totalt fem timmar från Nisse men hade pumpat innan och han tog flaskan!!! DUKTIG BEBIS!!!! Det var helt otroliga fem timmar. Jag hade typ rysningar eftersom det var så skönt att bara tänka på sig själv. Samtidigt fanns det 10 procent av dåligt samvete för att… ja jag vet inte? Är väl förstörd av nån mammanorm gissar jag. Det är ju jättebra att Anton och Nils får ensamtid och mitt samvete gör ju varken från eller till för Nisse. Tror det är bra för MIG att göra mer grejer ensam, vill verkligen känna mig fri i sånt. Så kanske bra att börja redan nu känner jag.

Annons

3. Vi gick vidare till Riche! Som ni ser så var det alltså bara 10 procent som bestod av dåligt samvete…. resten var PIRR!!!

4. I fredags umgicks jag hela dagen med den här galningen som vanligt. Tyckte han va så fin i sin hängselbyxa! Morsan skrev att det såg ut som en köksduk….? Förlåt?

Annons

5. TOKIG I HONOM!!!!

6. Men jävlar vad jobbigt det är med sömnen. Förlåt för att jag tjatar om det!!!! Vet inte riktigt när jag tog den här bilden förresten? Torsdag morgon? Fredag? I morse? Kan varit när som helst eftersom jag är i regel helt slut när jag vaknar varje morgon. Tack gode gud för att Anton kan ta honom typ en-två timmar på morgonkvisten annars hade jag nog… ja då hade jag väl sagt upp mig från amningen!!!

7. Nu orkar jag t.o.m. ibland göra lite andra saker än att enbart sitta i soffan och kolla ”En plats i solen” eller ”Dr Phil”. Som att baka. En klassisk fluffig sockerkaka blev det, mitt absolut bästa bakverk.

Annons

8. Va? Varför tar jag sånna här bilder på mig själv? Kanske för att jag är sminkad och sen livrädd att nån granne ska hinna komma in i hissen och då blir det nån töntig skämtmin som jag ångrar sekunden efter :-((!!!!!! Aja, massväder ute nu hörrni!

9. Avslutar med bild från idag, lördag. Vi gick långpromenad över Liljeholmsbron och Årstaviken. Så mysig höstdag. Stannade och ammade på nån bänk och en gubbe kommenterade att det såg mysigt ut och att Nisse såg ut som en nallebjörn i sin overall. Underbara äldre människor som ofta pratar när man har en bebis. Älskar det!!!!

12 kommentarer till “9 bilder direkt från luren”

 1. Rebecka skriver: oktober 17, 2020

  Blir så avundsjuk på alla er som kan gå långpromenader med era bebisar mvh avlat fram en stark VAGNHATARE. Och ja nätterna suger för min 2-månaders också, klamrar mig fast vid något hopp att magen ska bli bättre vid den magiska gränsen 3 månader och därmed också sömnen? Haha :))))


  1. A skriver: oktober 18, 2020

   Ingen av mina tre barn har åkt vagn, gått långpromenad med dem i sjal eller sele. Perfekt 🙂


 2. Sofia skriver: oktober 17, 2020

  Varifrån kommer den perfekta stickade västen?


 3. Jessica skriver: oktober 17, 2020

  Hej Hanna, Var är byxdressen från? Så söt!


 4. Hanna T skriver: oktober 17, 2020

  Nisse på bild 5!!! Så kaxig min, älskar det. Älskar också bilden på dig på Riche, SÅ snygg!!


 5. Carina Karlsson Sager skriver: oktober 17, 2020

  Så otroligt söt Nils är💕men jag måste hålla med din mamma om byxorna…jag har två rutiga kökshanddukar + en duk på köksbordet med samma ruta😂


 6. Olivia skriver: oktober 17, 2020

  Nämen asså din bebis är så jävelens gullig!


 7. Anna skriver: oktober 17, 2020

  Älskar gamla människor! Igår hjälpte jag en tant att hitta till banken i en stad som jag inte hittar i. Hon hade inte varit på banken på så länge nu att den hade hunnit flytta till en ny adress, och hon kunde inte hitta den. Jag fick googla fram adressen och beskriva, för jag ville inte stå för nära och visa kartan, och vi hade en trevlig pratstund. När vi sagt hej då vände hon sig och ropade ” ha en fin dag” och jag blir helt gråtfärdig när jag tänker på henne för jag hoppas så att hon hittade banken och att hon också hade en fin dag och att hon inte känner sig ensam. Hon gjorde min dag lite finare i alla fall!


 8. Maja skriver: oktober 18, 2020

  OLAGLIGT gullig i den där nalledräkten???? vill inte ens ha barn o nu vill jag typ har barn


 9. Ella skriver: oktober 18, 2020

  Dog av garv när jag såg att även du tittar på Dr Phil 😀
  Känns som att alla som har små barn tittar på Dr Phil 😀


 10. Get skriver: oktober 20, 2020

  Haha, köksduken. Fick typ samma kommentar av min morsa när jag klätt min son i blåvita rutor.


 11. emma skriver: oktober 21, 2020

  KAKMJÖL? genialiskt. rusar till affären


Dela på:
Annons
Laddar